foto met tekst van loesje

Vrijwilligers, wat zouden we zonder jullie moeten doen?

Beste vrijwilligers,

dit is een bericht speciaal voor jullie allemaal. We weten allemaal hoe hard jullie, jullie best doen om voor niets of een klein bedrag iets te doen. Al is het zoals ons een blog onderhouden of allemaal kinderen animeren. Of je het nu 1x per maand of elke week doet. We zijn super trots om jou te hebben!

Wat is er nu leuker dan nieuwe mensen leren kennen en bakken ervaring opdoen? Ik doe vrij vaak aan vrijwilligerswerk. Momenteel zit ik in een toneel groep en werk ik mee aan deze blog. Ik werk ook op het speelplein en op kleine festivals. Sinds gisteren ben ik ook tapper en ontwerper van affiches in mijn lokale jeugdhuis. Elke groep zit gevuld met nieuwe mensen die ik steeds beter en beter leer kennen. Ik heb dankzij al het werk ook super veel bijgeleerd. Daarbij wil ik ook alle mensen bedanken die beginnen met zoiets op te starten.

Dus jij, vrijwilliger, blijf doen wat je doet! Hoe vaak je het ook doet maakt niet uit want je doet het super goed! Wij hebben jullie nodig voor alles in gang te houden. Dus vandaag en morgen en elke dag ben je een echte ster! Dankzij jullie schijnt deze wereld iets lichter, jullie glimlach die jullie meebrengen als jullie gaan werken zorgt voor een prachtig licht. De glinstering in jullie ogen als jullie plezier maken maakt deze wereld blij. We hebben jullie nodig dus wees trots dat je een vrijwilliger ben en toon het ook.

Ik hoop dat jullie nog lang vrijwilliger blijven! Ik zie jullie alvast super graag en ben super trots op jullie allemaal! Een dikke dikke knuffel van deze meid en laat de wereld maar zien wat je doet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s