gelijkheids vlag

Holebi?? Zeg, zou jij eens…

Beste onwetende mensen,

Dit is nu echt een onderwerp waar ik het over wil hebben. Ik ben zelf biseksueel en ik schaam me daar niet voor. Ik zeg het tegen mensen als ik ze ontmoet, dat dit is wie ik ben. Nu onlangs was een oude klasgenoot een conversatie met mij begonnen. Eerst allemaal zeer deftig en zonder enige aanleiding naar meer. Tot ik plots de vraag kreeg hoe het is in de liefde. Ik stelde me er vragen bij, maar antwoordde gewoon beleefd dat het nogal rustig is. Uit beleefdheid vroeg ik hoe het bij hem was, maar hij negeerde de vraag. Hij ging verder en vroeg specifiek naar hoe het bij de meisjes is en of ik al iemand op feestjes heb gezien,… Ik vond het nogal eigenaardig maar antwoordde nog steeds beleefd en zei dat het op feestjes moeilijker is om hun seksuele geaardheid in te schatten. Opeens kreeg ik de vraag die ik toch wel vaak krijg. “Zou je ooit een trio willen doen?” Hierover beste mensen wil ik jullie eens iets vertellen.

Dagelijks krijgen zowel lesbische en biseksuele meisjes vaak de vraag naar trio’s. Dit gebeurd waarschijnlijk ook bij jongens maar dan in mindere maten, zeg me als dit fout is. Laat me jullie iets duidelijk maken: het is niet omdat we op hetzelfde of beide geslachten vallen, dat we daar ook seks mee willen hebben. Ook niet speciaal voor jullie. Wij gaan niet hetzelfde geslacht kussen of er liefde mee bedrijven om jullie blij te maken. Het is niet omdat de biseksuele mensen op beide geslachten vallen dat we er op hetzelfde moment seks mee willen hebben. Het is niet omdat we lesbisch zijn dat we voor je ogen willen kussen of zelfs verder gaan. Vraag het ook niet aan ons want het is gewoon onbeleefd en het kwetst immens hard.

Dus de volgende keer dat je zo iemand tegenkomt vraag dan zeker niet zo’n vraag. Wij zijn hier niet om jullie fantasie te vervullen. Daar heb je pornosites en nog andere sites voor.

2 gedachtes over “Holebi?? Zeg, zou jij eens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s