Summerfestival 2015

Zon, de beste dj’s, drank en heel veel water waren er nodig om van het eerste festivalweekend een spetterende editie te maken! De camping stond volgestouwd met kleurrijke tentjes, de ene al wat beter opgezet dan de andere, partytenten boden de nodige schaduw tegen deze zomerse hitte en zwembaden werden opgeblazen om af en toe een verfrissende duik te nemen. De eerste avond werd ingezet met een knalfeest van formaat, de eerste tenten gingen open voor de camping-gangers en 15000 feestvierders verzamelden zich op het festivalterrein om de eerste avond in te zetten. Er werd gedanst, gezongen,gedronken en feest gevierd! Verschillende nationaliteiten werden één en die eerste nacht werd er geen oog dichtgedaan.

Zaterdagochtend kropen er wrakken uit de tenten, kleine oogjes zochten naar flessen water en enkelen begonnen met datgene waar ze de vorige avond mee geëindigd waren. De blakende zon hield geen enkele feestganger tegen en vanaf 12 uur liep het festivalterrein vol met uitgelaten jongeren, op zoek naar de beste dj van het moment. Summerfestival had waterkanonnen voorzien en de ene na de andere topper passeerde zaterdag: Jetfire, Axel Haube, Funk D, Julian Jordan, Yellow Claw, Mr. Polska, jebroer, Alvar and Millas, .. Ze passeerden allemaal en niemand had 1 seconde de tijd om stil te staan. Er waren ‘some crazy ass-dancers’ en vlaggen, rolstoelen en camera’s werden in de lucht geheven. Lost Frenquencies passeerden de revue en vanaf toen volgden alle grote namen elkaar op: Regi bracht spektakel en kanonnen, Ruthless, W&W en DJ F.R.A.N.K speelden het dak eraf maar Hardwell sloot de eerste festivaldag af met een knaller van formaat! De mainstage stond vol en lang na het optreden van de grote man werd er nog na-gevierd en gezongen. Hoewel iedereen op de camping vrij snel knock-out in de tent lag ;).

Zondag gaven de weergoden ons een beetje wind en was het een minder zweterige bedoeling, de rijen op de camping voor de douches waren lang en iedereen zocht naar fantasie-rijke oplossingen om toch een beetje fris te kunnen ruiken ;). Hamburgers, pintjes, pita’s, martini’s etc. werden geconsumeerd en water was even overbodig. De ene grote naam na de andere kwamen voorbij en er werd gedanst en gesjanst op QuIMG_9321entin, Robin Schulz, Korsakoff, Yves V, Basto, Blasterjaxx en Nicky Romero!

Kortom Summerfestival: u was geweldig! Dank u om het eerste juli-weekend perfect te maken! You were amazing, see you next year!

Lieve festivalgroetjes xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s