Ruilen, doe jij het ook?

Beste mensen,

Steeds vaker en vaker duiken er evenementen en winkels op die gratis spullen weggeven en waar je ook je eigen spullen kwijt kan. Zo heb je het geef plein, een evenement waar je op een tafel je spullen kan leggen en ook iets naar eigen keuze kan nemen. Neem je minder of meer mee dan je afgeeft, dat maakt allemaal niets uit. Dit concept heb je nu ook in winkels, het is zelfs zo dat sommige winkels zelfs te veel spullen  hebben. Momenteel vragen ze dan aan de mensen om alleen te komen halen en niet meer te komen brengen. Van dit soort winkels en evenementen duiken er steeds meer op en veel mensen reageren er zeer positief op.

Persoonlijk vind ik het zelf een fantastisch concept! Mijn moeder is zelf niet één van de rijkste mensen en kan er dus boeken vinden voor mijn verzameling. Ook kan ze haar eigen overbodige spullen weggeven en nieuwe kleding voor haarzelf kopen. Zelf heeft ze ook al eens meegedaan met een geef plein waar ik ook aanwezig was, maar om te tappen. En het viel me op dat er veel mensen mee deden met dit prachtige concept. Het is zeer handig voor mensen die het krap bij kas hebben en geen dure merkkleding kunnen kopen. Ook de zwervers hebben hier een voordeel mee moest hun kleding kapot zijn.

Dus als u nog spullen over heeft die u niet nodig heeft of iets zoekt, zoek dan zeker in uw buurt naar een geef plein of een geef winkel. Dit kan je zeker vinden via Facebook of via het internet. Heeft u toevallig al een geef plein/winkel bezocht of weet u er één of meerdere zijn, laat het dan zeker weten in de commentaren sectie. Ook als u er al ervaring mee heeft, mag u het zeker hieronder vermelden.

Een gedachte over “Ruilen, doe jij het ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s