Een bekende vlaming, maar geen geld krijgen!

Beste mensen,

nu las ik net een kort artikel over Marieke Vervoort die geen geld krijgt als ze mee doet in een programma zoals beste kijkers. Waarom? Vraag je jezelf vast af. Heel simpel omdat als ze geld krijgt dan krijgt ze haar uitkering niet meer. Want Marieke Vervoort is namelijk fysiek gehandicapt, maar een bekende Belgische sporter. Ze heeft nu in plaats van geld een iPhone gekregen.

Persoonlijk vind ik dicht echt, sorry voor mijn taalgebruik, bullshit. Ja ze is misschien fysiek gehandicapt, maar dat wil toch niet zeggen dat ze geen geld mag krijgen voor op tv te komen. Ik vind echt wel dat haar uitkering niet in gevaar mag komen omdat ze iets eenmalig wil doen zoals op tv komen. Ze is nu eenmaal een bekende persoon dus ze verdiend het ten volste om ook van die bekendheid te mogen genieten. Wat als ze nu geld zou krijgen voor haar verhaal te doen op tv? Moet ze dan ook gewoon iets materialistisch buiten geld krijgen? Het kan net zeer interessant zijn voor die mensen om toch iets bij te verdienen op eenmalige basis zonder hun uitkering kwijt te geraken. Pas als ze elke dag op tv komen en hun verhaal doen en super beroemd zijn en super veel geld krijgen dan vind ik het mogelijk om de uitkering van die persoon weg te nemen. Maar dan moet men natuurlijk wel kunnen aantonen dat deze persoon dat financieel echt aan kan zonder die uitkering.

Dus mensen van de uitkering, ik raad je aan om je wetten en regels eens te herzien zodat iedereen er genot van kan hebben en ook een spaarcentje kan verdienen. Denk er eens rustig over na, want geef nu eerlijk toe dit is toch echt belachelijk!

De link naar het artikel: http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/2563294/2015/12/21/Marieke-Vervoort-Als-ik-dat-aanvaard-kan-ik-geschorst-worden.dhtml?utm_source=hootsuite&utm_medium=Social&utm_campaign=socialredactie&utm_content=nieuws

Een gedachte over “Een bekende vlaming, maar geen geld krijgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s