Borstvoeding en borsten vastnemen is niet hetzelfde!

Beste Josh Moore,

Onlangs heeft Josh Moore gezegd dat een man de tepel van een vrouw mag vastnemen als zij haar kind borstvoeding geeft. Het is namelijk  zo dat de republikeinen in New Hampshire het recht van de vrouw om borstvoeding te geven in het openbaar willen ontnemen.

Dit vind ik totaal absurd, ik heb er zelfs geen woorden voor. Vrouwen doen er alles aan om een kind goed te laten opgroeien, met de hulp van de man als dat mogelijk is. En als een vrouw ervoor kiest om een kind een borstvoeding te geven, waarom wilt u die dan haar rechten ontnemen? En de tepel van een vrouw ongewenst aanraken, ook al geeft ze borstvoeding, is nog steeds strafbaar vanwege ongewenste intimiteiten. Josh Moore wilt iets als ongewenste intimiteiten toestaan omdat een vrouw haar kind wil voeden. Hoe absurd klinkt dat? Dan kan je even goed zeggen dat als een vrouw gaat plassen in het openbaar dat je haar het recht mag geven om haar vagina aan te raken. Zo werkt dat nu eenmaal niet, men moet van het vrouwelijke en mannelijke lichaam afblijven als die persoon dat zo wenst te hebben. Borstvoeding is zelfs goed voor een baby. Het beschermt de baby tegen infecties en ontstekingen en het verkleint de kans op astma en overgewicht en er zijn nog meer voordelen voor zowel de moeder als de baby. Waarom zou iemand dat dan in vredesnaam verbieden. Ik vind dit echt niet kunnen!

Dus beste Josh Moore en alle andere personen die hier ook zo over denken. Jullie zorgen voor meer zaken van ongewenste intimiteiten bij de politie. En wat is er mis met een tepel? U heeft er zelf ook en u kan er misschien geen baby’s mee voederen, maar wij wel. Dus accepteer gewoon de keuzes van de vrouwen en hoe ze hun baby willen voeden.

Links:

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2575328/2016/01/05/Borstvoeding-in-het-openbaar-Dan-mogen-mannen-tepels-grijpen.dhtml

http://www.mammae.be/nl/borstvoeding/voor-en-nadelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s