Chanel

Naam: Chanel Pollet

Geboren: 28/02/1997

Dagelijkse bezigheid: Aangezien ik in het laatste jaar van het secundair onderwijs zit, bepaalt school een groot deel van mijn dagelijkse bezigheid. Ik volg de richting Sociale en Technische wetenschappen. In deze richting krijg ik lessen Voeding. Hierdoor kook ik thuis heel vaak. Als ik thuis kom van school kan ik wel genieten van een goed boek, een leuke serie of een spannende film. In het weekend werk ik op een kijk- en zorgboerderij waar ik workshops en verjaardagsfeestjes geef aan kindjes van 3 tot en met 12 jaar.

Met wie zou ik een avond op cafe willen doorbrengen: Ik ben een sociale vlinder. Als ik op cafe wil gaan, dan doe ik dat ook. Of het nu alleen is, met vrienden of mijn idool. Het leven zit vol verrassingen, maar je moet het leven ook de kans geven om die verrassingen tot uiting te laten komen. Daarom zou ik dus het cafe alleen binnenstappen en zien wat het leven me te bieden heeft. Misschien iemand die eenzaam is en nood heeft aan een praatje, misschien een vriendengroep die andere individuen ook toelaat, of misschien wel een oudere man die me zijn levensverhaal wil vertellen?

Wat wil ik bereiken met plankgas: Iedereen heeft sowieso een mening, maar gewoon niet iedereen heeft genoeg durf om die ook mee te delen met de wereld. Ik hoop dat Plankgas een duwtje in de rug kan zijn voor jongeren.

Wat ligt er nauw aan mijn hart: Het leven, genieten, vrienden, familie en opkomen voor jezelf.

Vreemd weetje over mezelf: Ik eet bijna overal mayonaise bij en kan totaaaaal niet liegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s