Enea

Naam: Enea Derboven

Geboren: 16/04/1991

Dagelijkse bezigheid: Mijn dagen zijn verschillend maar het liefst vul ik ze in  door te kijken naar een serie met een schetsboek in mijn hand.  Voor mij is het belangrijk om elke dag iets creatief te doen.

Met wie zou ik een avond op cafe willen doorbrengen: Op cafe gaan is iets wat ik sowieso niet zoveel doe, moest ik de gelegenheid krijgen een avond te spenderen met eender wie, dan zou ik kiezen voor Janis Joplin.

Haar muziek heeft mij altijd ontroerd, haar stem klinkt of ze de hele wereld met haar meedraagt.  De lyrics van haar nummers gaan door merg en been, daarom zou ik met plezier een avond willen filosoferen met Janis. Ik wil weten wat haar drijfkracht was en hoe zij Woodstock heeft ervaren.

Wat wil ik bereiken met plankgas: Het wordt moeilijker en moeilijker om gehoord te worden. Ik hoop dat we via deze weg wel een verschil kunnen maken.

Onenigheden zijn er altijd maar hebben jongeren ook een stem? JA!

Wat ligt er nauw aan mijn hart: Uiteraard mijn familie, lief en katten maar het kunnen vormen van mijn mening ligt mij ook nauw aan het hart. Daarom ben ik heel dankbaar dat wij hier het recht hebben om onze mening te uiten.

Vreemd weetje over mezelf: Ik kan op slechte dagen helemaal ontroerd  zijn door talentshow video’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s